Jobbhelg

I helgen var det premiär för julborden, därför fick jag jobba både fredag natt och lördag natt. Zeldan har haft det bra ändå =) Tanja var snäll och passade henne! Idag behöver jag plugga en del men tänkte hitta på ngt roligt senare med Zeldan, åka till stranden eller skogen.Inoff. Utställning Slöinge


Idag har vi varit på utställning i Slöinge, det var schäferklubben som arrangerade denna trevliga tillställning. VI är supernöjda, tanden har rättat till sig och fick inga klagomål på den alls. Placeringen blev BIR, HP, BIG 2:a.


”Mycket bra huvud, korrekt uttryck, korrekt öronansättning, utmärkt hals rygg och kors, mycket bra bröstkorg. Välvinklad, korrekta ben, paralella rörelser, utmärkt päls.” Slut som artist!


Stressig vecka

Den här veckan har varit så stressig, har varit i hylte på praktik, har jobbat och pluggat mycket. Vädret har heller inte varit det bästa, det värsta är att det blir mörkt så himla tidigt. Idag var vi nere på klubben och tränade lydnad körde lite inkallning och kontakt. Det gick mycket bra det märks att hon börjar mogna LITE nu ;) På lördag är det dags för utställning och tanden har rättat till sig saknas någon millimeter sen är den perfekt. Så håller tummarna för att det går bättre den här gången.!
Gamla favoriter =)

Zelda i somras, Dexter sitter på andra sidan dörren och zelda vill såklart också vara där med honom =)
Filmat med mobil så inte bästa kvaliten.Iskallt..

Det har varit riktigt kallt dem senaste dagarna, men Zelda verkar helt oberörd. Pappa har i alla fall varit och köpt ett täcke till henne nu :) Dexter fick ett likadant. I helgen var vi nere på östra stranden och promenerade =)
Idolkväll

Nu är vi nere hos mamma och kollar idol =)

 


Passat Casey

Idag har Casey varit här hos oss, Tanja skulle till IKEA och hade ingen annan som kunde passa henne. Det var länge sen som Zelda och Casey träffades så energin var på topp i min lilla lägenhet. Därför åkte vi till hundgården så dem fick springa av sig. Amstaffvalpen Ice var också där.


Vem är vem?

Lite enklare att se vem som är vem..


RSS 2.0