Ny kamera

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera så här kommer lite bilder från dagen!

När kommer våren?

Gud vad jag längtar efter våren nu, visst jag gillar snö och kyla också men inte för länge. Zelda har fått ett täcke till ett med längre ben och luva;) Köpte det på rean nu fick sy upp benen så det passar bättre nu. På söndag har vi valpträning igen då ska vi ut till ön och träna på inkallning, ska bli kul!

Tog ett foto av Zelda på exakt samma plats,med en månad skillnad.
Man ser att hon börjar få ett bredare huvud och ett kraftigare bröst.Zelda den 2:a december

Zelda den 7:e januari

MyDog

Ja i lördags var vi i Göteborg och Zelda ställdes ut i gruppen 6-9 månader. Det gick inte alls bra den här gången, domaren upptäckte hennes MINI-bettfel som jag trodde nu var godkännt men det var det inte. Hon har något som kallas inverted canine. Hennes nedre huggtand ligger inte "omlott" på den övre utan nuddar tandköttet i gommen istället. Tyvärr så tror jag att vår utställningskarriär redan är över, hon är nu åtta månader och det finns nog ingen större chans att detta växer bort. Men jag ska ge det ett försök, ska skaffa mycket hårda tuggleksaker och försöka massera tanden och hoppas på att den ger med sig. Men jag är så stolt ändå utöver tanden fick vi finfin kritik och domaren gillade hennes typ och tyckte hon var välutvecklad för sin ålder.


Älskade vinter

Det är så mysigt med massa snö, inte ofta vi har det här nere. Även om det börjar bli lite väl kallt nu så är det skönt att gå ut i det fina vädret. Tog lite bilder idag när vi var ute!!


Asså du jag pallar inte med den här stå-träningen mer....

MyDog nästa.
Vad är detta och varför ska jag vara här inne?


Okej, det verkar lugnt.


RSS 2.0