Promenad i stan

Igår var vi i stan och köpte glass. Zelda var lite chockad över så många människor men hon skötte sig mycket bra. Självklart blev det mycket hälsande och folk som beundrade henne.

Idag har vi bara varit hemma, än så länge, det regnar ute så ingen av oss är direkt sugen på att gå ut.

Nu är det ungefär två veckor kvar tills valpkursen börjar nere på brukshundsklubben. Ska verkligen bli jätteroligt att gå den. Zelda kan förvisso redan mycket av det vi kommer lära oss men det är ju inte alls säkert hon sköter sig likabra i den miljön som hon gör hemma med mig. Kommer säkert bli lite trixigt med inkallningen när där är andra hundar runtomkring, men det ska vi klara.snygg bajspose haha

Kantarell-jakt

Ja igår begav vi oss till skogs, jag och Zelda. Hade så höga förväntningar på att hitta svamp men icke. Hem med oss fick vi åtta stycken kantareller. Förstår inte hur många andra kan hitta litervis. Nee vi måste nog djupare in i skogarna. Zelda hade roligt i alla fall, fick springa lös och härja och hon skötte sig exemplariskt. Tyvärr så har min kamera varit på lagning så et blev inga bilder. Men idag lånade vi mammas.

Zelda är nu 15 veckor gammal, väger 8,1 kg och är 30 cm hög.


Malmö valp, here we comeFarligt, farligt.


BeautyB1 & B2Bästa Zelda

Jag är så himla glad över att jag fattade beslutet att skaffa hund. Många tyckte det var dumt då jag bor själv och studerar. Visst såg jag också en del hinder men jag har löst dem på bästa sätt jag har min hundvakt som tar henne när jag jobbar och hon är anmäld till hunddagis där hon ska börja när hon blir lite äldre.

Alla tjatar om hur Förskräckligt HEMSK och jobbig valptiden är, jag var verkligen förberedd på det värsta. Men nej, jag tycker inte det är så himla jobbigt allt det där goa väger upp. Visst är det inte kul när hon kissar inne, biter sönder köksstolarna och växterna. Men när hon väl är klar med allt det där och kryper upp i min famn för att sova, då glömmer man allt det där.


Nej hon är inte kuperad :P

'
HAHA bästa bilden, precis ätit...tjockfia


Trötta som få..


Hemma hos mamma


Lilltjejen börjar bli riktigt stor nu. I torsags blev hon 14 veckor och väger nu nästan 7 kg.

Idag har vi varit hemma hos mamma och lekt av oss. Zelda är en riktig tuffing, hon sätter Dexter på plats så fort han gör någonting hon inte gillar. T ex tar hennes boll :POrmbunken är ett bra gömställe när man vill vara ifred.

RSS 2.0